Wijn proeverij in Skopelos-stad

Op voorstel van een slimme wijn liefhebber hebben Maria en Peter Broadley, Georgië en Vangelis van Gialos ouzeri   de eerste in een reeks van Griekse wijn proeverijen in het restaurant geregeld, vanaf woensdag 20 mei start dit en het is de bedoeling om dit dagelijkse te doen,  De wijnen zijn afkomstig uit de “Ελληνικά Κελλάρια” (Ellinika Kellaria, Grieks Wine Cellar) wijnmakerij, waarvan de wijnen  uit het noorden van Griekenland komen, Nemea, Paros, Patra, Rhodos, Samos, Santorini en elders (hoewel we niet zeker zijn wat voor wijnen zal worden aangeboden met uw smaak). Proeverijen beginnen om 18:30 en duren een uur, en de prijs van 5 €  is inclusief mezes.

Bron www.skopelosnews.wordpress.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.