Villa FINIKI

Villa Finiki Mesinia

Griekenland is ons favoriete vakantieland. Wij trekken hier al jaren rond en op tal van strandjes hebben we liggen dag- en nachtdromen om hier definitief te gaan wonen. En toen ontdekten we Messinia op de Peloponnesos; 100% Authentiek en puur Grieks! Volgens ons gewoon hét paradijsje op aarde.

Op het juiste moment, want ons hart sloeg helemaal op hol toen wij binnenstapten in Villa FINIKI. De boodschap was duidelijk: hier gaan we wonen. Met de aankoop van dit ‘thuis’ wordt onze droom nu stukje bij beetje werkelijkheid.

Stap voor stap richten we nu onze pijlen op onze definitieve verhuizing naar Griekenland. En ondertussen geven wij iedereen de kans om dit prachtige Griekse gebied te ontdekken. Oftewel: Villa FINIKI is te huur …!

Op deze site staat volop informatie over alles en nog wat. Toch is er maar één recept voor de ware liefhebbers. Zien is geloven! Voor vragen e/o een reservering kun je contact opnemen via strikjes@chello.nl of +31 6 52 02 22 49.

Op de eilanden zijn de huizen vooral blauw-wit.
In Messinia hebben de huizen een meer Toscaanse uitstraling.

Villa FINIKI heeft dan ook de traditionele kleuren van Messinia; zachtgeel met rode daken met accentkleur blauw.

Villa FINIKI heeft 2 volledig ingerichte verdiepingen met aparte entree, beide voor 4 personen, volledig of apart te huur. Het ligt 2,5 km van het Lambes strand en vanuit het terras heb je uitzicht op zee en de olijfgaarden.

Helaas is het nog niet mogelijk om internet in Finiki te krijgen, we hopen dat het binnenkort wel mogelijk is. Gelukkig hebben diverse taverne´s wifi, schroom niet om het wachtwoord te vragen.
Providers bieden ook ‘voordeelbundels’ of voordeelopties voor internetten in het buitenland.

Kijk op de site van de consumentenbond voor meer informatie: Mobiel internet in het buitenland

In het voorjaar van 2014 hebben we met veel liefde en plezier de villa opgeknapt en ingericht. Ook is er al een begin gemaakt met de tuin; er staan palmbomen en lekker ruikende jasmijn om het terras.

Villa FINIKI ligt op een perceel van 1250 m2; genoeg plaats voor een zwembad in de toekomst!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: