Limani Hellevoetsluis

Restaurant-010-150x150Limani Hellevoetsluis was in 2015 het beste Griekse Restaurant van Nederland, aldus het Griekenland magazine.

Limani staat voor haven en dat is het. Het is een haven waarin je heerlijk kan genieten van een goed glas wijn en een heerlijk mezé. Maar ook van een diner van formaat die je in weinig Griekse restaurants zult vinden. Overal is aan gedacht en niets is te gek. Ook een recept wat je in Griekenland hebt gegeten en niet in de menukaart tegenkomt? Bestel het als je reserveert en de chef zal zijn uiterste best doen om het gerecht voor je te bereiden. Kom je met twee personen of met honderd, Limani staat garant voor een top avond.

Klik op de foto en ga naar de site om een tafel te reserveren, lezers en volgers van griekse weetjes ontvangen 10% korting van zondag t/m donderdag tot 8 personen. Dit geld niet voor feestdagen. Vermeld bij afreken het codewoord “Alexandros” en ontvang uw korting. Wij wensen u alvast ” Καλή σας όρεξη και να έχουν ένα ωραίο βράδυ “(Geniet van uw maaltijd en een leuke avond)

En natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig hoe uw ervaring is geweest. We zouden het dan ook op prijs stellen als u uw ervaringen, goed of ter verbetering aan ons wil vertellen. Laat even een berichtje na en ook graag bij Eetnu en Iens als een recensie zodat andere ook uw ervaringen lezen.

Advertisement

One thought on “Limani Hellevoetsluis”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: