Chtapódi Krasáto ( In wijn gesmoorde Octopus )

In wijn gesmoorde octopus
INGREDIENTEN 
6 PERSONEN
1 kg achtarmige inktvis – 2 fijngesneden uien – 3 rijpe tomaten, in grote stukjes – 2 wortelen, in plakjes – 4 eetlepelsolijfolie – 1 glas rode wijn – zout -peper
Bereidingswijze

Fruit de uien met de olie in een pan. Doe de stukjes gesneden inktvis erbij en roerbak het geheel gedurende 10 minuten. Voeg wijn, tomaat, wortel, zout, peper en voldoende water toe en laat ongeveer 2 uur rustig sudderen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: