Chtapódi Krasáto ( In wijn gesmoorde Octopus )

In wijn gesmoorde octopus
INGREDIENTEN 
6 PERSONEN
1 kg achtarmige inktvis – 2 fijngesneden uien – 3 rijpe tomaten, in grote stukjes – 2 wortelen, in plakjes – 4 eetlepelsolijfolie – 1 glas rode wijn – zout -peper
Bereidingswijze

Fruit de uien met de olie in een pan. Doe de stukjes gesneden inktvis erbij en roerbak het geheel gedurende 10 minuten. Voeg wijn, tomaat, wortel, zout, peper en voldoende water toe en laat ongeveer 2 uur rustig sudderen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements

De Griekse KookGek

De Griekse KookGek

Griekse Wijnen

De Griekse KookGek

Griekse Weetjes

De Griekse KookGek

Finikas-apartments

The place to be

%d bloggers like this: