Pasta a la Ena

 

Korte omschrijving gerecht:
Gegeten op een Kaiki genaamd Ena van http://www.mythicaladventures.com/ in de Noordelijke Sporaden

Aantal personen: 6

Ingrediënten:
1 pond penne
1 bosje peterselie
2 blikjes Tonijn op water
4 eetlepels kappertjes
1/2 pond cherrytomaten
125 gr geraspte kaas (naar eigen smaak) parmezaanse
olijf olie extra verge

Hulpmiddelen:
Snijplank, koksmes, vergiet, pan, grote kom, spatel

Voorbereiding:
Was de cherrytomaten, laat de tonijn uitlekken

Bereidingswijze:
Kook de penne, snij in de tussentijd de cherrytomaten door de helft. Hak de peterselie grof.
Als de penne gaar zijn giet je ze goed af en doe ze in de grote kom. Doe vervolgens de cherrytomaten, kappertjes en peterselie erbij. Verkruimel de tonijn erbij en vermeng dit alles met de olijfolie. Evt. Peper mag worden toegevoegd. Zet een schaal met geraspte kaas erbij

Serveertips:
Serveer dit met een lekker glas witte wijn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements

De Griekse KookGek

De Griekse KookGek

Griekse Wijnen

De Griekse KookGek

Griekse Weetjes

De Griekse KookGek

Finikas-apartments

The place to be

Advertisements
%d bloggers like this: