Prijswijzer “De Griekse Kook Gek”

Wat kunt u van ons verwachten.

De kook klinic gaan, in overleg, bij u thuis plaatsvinden. Wij komen bij u thuis en bespreken het te koken, menu. Natuurlijk kunt u alvast kijken naar de recepten die wij op de site hebben staan om een idee te krijgen welke gerechten u het liefst zou willen koken. U moet er van uit gaan dat de kook klinic ongeveer 3 uur in beslag neemt. Wij doen de boodschappen, omdat we zeker willen zijn dat we de juiste producten hebben.

De Griekse Kook Gek doet daar een flesje wijn, een kleine Plomari ouzo en natuurlijk een cd met Griekse muziek bij. Tevens leveren wij de benodigde recepten.

Specialiteiten

De Griekse keuken is o.a. gespecialiseerd in de vis keuken maar u zult begrijpen dat we niet alle vissoorten die in en rondom Griekenland worden gevangen kunnen leveren. In het bijzonder vormen octopus en calamaris een groot probleem om dit vers te krijgen. Wij zullen altijd proberen om dit voorelkaar te krijgen maar kunnen het niet garanderen. Ook de vis soorten zullen we proberen te verkrijgen en als we deze niet kunnen leveren kijken we naar een soort gelijke vissoort.

De menu’s

Het menu dat bij u zal worden bereid gaan wij met u samenstellen. U zult begrijpen dat er gerechten bij zijn die een langere kooktijd nodig zullen hebben dan dat er tijd is binnen de clinic. We kunnen u wel uitleggen hoe u het gerecht kunt maken, maar niet opnemen in het menu van de clinic.

Onder menu Recepten hebben wij alvast een paar menu’s samengesteld zodat we het voor u wat makkelijker kunnen maken.

De kook clinic

U gaat onder begeleiding van de chef de voorbereiding voor de gerechten doen. We gaan de gangen van het menu zo verdelen dat iedereen bezig is. Natuurlijk proberen we iedereen datgene te laten doen wat ze leuk vinden. Het is tenslotte de bedoeling dat we het allemaal naar ons zin zullen hebben.

De bereiding van de gerechten is natuurlijk afhankelijk van de manier waarop. Uit de oven is makkelijker als op het fornuis maar vergt bij beide toch concentratie. Dus gaan we een chef aanstellen die het bereiden in de gaten gaat houden. Tijdens het bereiden is er natuurlijk alle ruimte om de Griekse Kook Gek de oren van zijn kop te vragen. Zodra de gerechten klaar zijn gaat u aan tafel veel plezier hebben en gaat de Griekse Kook Gek weg.

De variatie en kosten

Een kook clinic kost € 35.00 p/p dat is incl. ingrediënten, wijn, ouzo en een CD. Het leveren van vis etc. is extra en tegen dagprijzen en i.o.m.

De clinics hebben een maximum van 6 personen. Voor grotere groepen gaan wij i.o.m. de klant naar de mogelijkheden kijken.

Het inhuren van de Griekse Kook gek als privé kok is in uitzonderlijke gevallen mogelijk, en altijd i.o.m. Kosten zijn op aanvraag.

Ook is er een mogelijkheid om een buffet te laten maken. Dit kan tot een maximum van 10 personen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Een wijn pakket kan i.o.m. worden samen gesteld/aangepast aan het menu en wordt geleverd volgens actuele tarieven. Tevens zijn diverse Griekse dranken te leveren.

Wij berekenen een km tarief van € 2.50 p/km

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: