Grieks restaurant Mythos (Zuidland)

 

mythos Zuidland

Grieks restaurant Mythos is een restaurant met een vermelding waard. Wij zijn er persoonlijk diverse keren geweest en ze hebben ons steeds weer verbaasd. De ligging is niet de meest bekende maar zeker de moeite waard voor een bezoek.mythos Zuidland 5

Het dorp Zuidland ligt te midden van de landerijen op het eiland Voorne Putten en is uitstekend geschikt om een fietstocht te maken.Het Griekse restaurant ligt midden in het centrum van Zuidland en is daarmee een perfecte start en stopplaats om uw tocht te beëindigen met een heerlijk Grieks diner.Een diner in echt Griekse stijl betekent lang tafelen en genieten, bijvoorbeeld van authentieke Griekse “mezedes” ( tapas ).Verse vis of een combinatie van voor-en hoofdgerechten.

mythos Zuidland 1

Al het eten wordt met liefde en verse ingrediënten en kruiden klaargemaakt.

Het interieur is warm en gezellig waar je lekker kan natafelen met een goed glas wijn in je handen.

In ons restaurant kunt u ook in een inspirerende omgeving vergaderen in een daarvoor speciaal beschikbare ruimte.

Nieuw is de lounge bar waar de specialiteiten van het huis gaan worden geserveerd “de mezes” en in de toekomst de, uit Volos komende, tsipourakia’s. Voor vele Grieken het summum van Grieks eten.

Een tsipouraki?? hoor ik mensen  zeggen, wat is dat? Dat is een tsipouro, klein glaasje, sterke drank met daarbij geserveerd een 3tal kleine hapjes van de chef. En naar mate de tsipouro vloeit worden de hapjes exclusiever. Dus reden te meer om een avondje te loungen bij Mythos.

mythos Zuidland 3

Reserveren? Wilt u een tafel reserveren? Dit kan dagelijks via ons telefoonnummer: 0181-787170 Bel gerust als u vragen en/of bijzondere wensen heeft, wij zijn u graag van dienst.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: