Aardappelpuree speciaal

Aardappelpuree

 

Ingrediënten ( 4 personen)

  • 1kg kruimige aardappelen
  • 50 gr Boter/ olijfolie
  • 1 kop warme melk
  • 1/2 plak feta
  • 1/2 bosje basilicum
  • 1 snufje verse Nootmuskaat
  • peper en zout

Benodigdheden,

Pan, mok, keukenmes stamper en garde

Voorbereiding

Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukken, snij de basilicum grof en kruim de feta. Maak de melk warm.

Bereiding

Kook de aardappels in 15 á 20 minuten gaar. Stamp ze grof met een beetje boter en melk, Verkruimel de feta erdoor en doe de basilicum en de nootmuskaat erbij. Maak de puree af met de overige melk en boter tot er een mooie smeuïge puree ontstaat.

Kali Orexi

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maud's plekje

Het vakantie adres van Geesteren

My recipes

Door Daniel Jonker

%d bloggers like this: