Nieuwe recepten op de site

Vandaag heb ik eindelijk weer een paar gerechten op de site kunnen zetten. Het heeft een tijd geduurd maar dit kwam door het maken van een nieuwe website voor onze vrienden in Griekenland. Ik ben bijna klaar maar neem maar even een kijkje. Ik ben er trost op hoe hij is gelukt. www.finikas-apartments.com. Het staat in er allemaal grotendeels in het Engels in op een paar plugins die automatisch naar het land vertalen. Boeken mag!!!!!

Weer terug naar de recepten, ik heb er weer 2 bijgezet. Ik hoop dat er nog mensen zullen zijn die recepten hebben die nog niet op de site staan en ze toch willen delen. Mail het even door evt met foto dan plaatsen wij hem direct o.v.v uw naam. Veel plezier met de recepten.

https://griekseweetjes.nl/skordalia/

https://griekseweetjes.nl/fava/

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.